Biksi Méhészet

Vásárlás – látogasson el a Biksi Méhészetbe!

Sok szeretettel várjuk egész évben, a Biksi Méhészet százhalombattai főhadiszállásán. Méhészetünk telephelye Budapesttől alig 25 km-re található, ahova érdemes betérni, ha garantáltan kiváló minőségű termelői portékát keres! Várjuk egész évben a legkülönlegesebb méhészeti termékekkel: propolisszal, fajtamézekkel, szárított virágporral, valamint 100% méhviasz termékekkel.

Méhészetünkben saját őstermelői tevékenységből származó portékákat kínálunk, ezért mint őstermelők, csak készpénzes fizetést tudunk biztosítani. Szabadtéren vagyunk, így próbáljuk megóvni egymás egészségét, egy kedves vidéki-vásári környezetben..

Mézkollekció

100% Méhviasz gyertya

Aktuális nyitvatartásunkról érdeklődjön a 06-30-401-5083-as telefonszámon vagy Facebook oldalunkon illetve a Google rendszerében. Mivel termelők és állattartók vagyunk, előfordulhat, hogy a méhészkedés bizony beleszól a napi terveinkbe, amiért előzetesen is elnézést és megértést kérünk.

Korlátozott nyitvatartásunk 2023-ban:

Minden kedden 10-19 óráig

Mézboltomatunk 2023. december 20-tól:

Terveink szerint 2023. december 20-tól beüzemelésre kerül önkiszolgáló mézautomatánk avagy a „mézboltomat”. Az automatában 30 fakk vagy inkább mini kirakat lesz elérhető, amiben a mézek előre ki lesznek szerelve, a már megszokott módon. A mézek mellett minden méhészeti termékünk elérhető lesz, így a propolisz és a virágpor is. Szezonálisan ünnepi összeállításaink is helyet kapnak benne. A mézboltomat a hét minden napján 10-18 óra között fog üzemelni, készpénzes és kártyás fizetési lehetőséggel felszerelve. 

 

Köszönjük, hogy hazai termelői terméket választ!

Related tags

Leave a comment:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük