sdf anno 1968 Egyenesen a kaptárból!

Biksi Méhészet

Tradíció. Minőség.

sdds

A Biksi Méhészetet Nagyszüleink Alapították  1968-ban, Százhalombattán. Az elmúlt évtizedekben felhalmozott tudás és tapasztalat révén rendkívüli minőségű és igazán széles skálán kínáljuk saját őstermelői tevékenységünkből származó méhészeti termékeinket.

Nagyszüleink tudása hihetetlen tapasztalaton, megannyi kalandos élményen át, a méhek iránti végtelen tiszteleten alapszik. A méhészet csúcsán közel fél ezer családdal termeltek az aktuális igényeknek megfelelően, és látták el vásárló körüket itthon és a nagyvilágban mézzel, méhpempővel, virágporral és méhviasszal.

Mára a Biksi Méhészet tevékenysége szűkült, a nagykereskedelmi tevékenység helyett, közvetlenül mézvásárlóink igényeire fókuszálunk. Tradícionális méhészeti módszerek mellett kínálunk díjnyertes termelői kezeletlen mézeket, nyers virágport, dolgozzuk fel méhviaszunkat. 2021-ben ismét elérhető lesz valódi, hagyományos, tiszta, méhek által termelt méhpempő is a Méhészetben.

Kaptárak az akácerdőben.
Méhpempő, egyenesen a kaptárból!

A Biksi Méhészet vándorméhészet, ami azt jelenti, hogy tavasztól-őszig járjuk az ország legszebb tájait a méhekkel. Bázisunk Százhalombattán van, ahol egész évben lehetőséget biztosítunk mézvásárlásra. Mézeinket elsősorban Somogy, illetve Fejér megyébe gyűjtik a méhek. Nyers virágporunk tavaszi szedésű, így akár a parlagfű pollenre allergiások is fogyaszthatják.

q

Méhészetünk kínálata

A Biksi Méhészet mézes portékái saját őstermelői tevékenységből származnak. Ehető méhészeti termékeink között nemcsak mézek, de virágpor és méhpempő is van. Emellett felhasználjuk méhviaszunkat is, amiből kézzel öntött gyertyákat készítünk.

fgh

Mézek

Díjnyertes termelői mézek, mézkülönlegességek egyenesen a kaptárból!

dfg

Méhpempő

Tradícionális, nyers, kezeletlen, valódi méhek által termelt méhpempő!

dfg

Nyers virágpor

Méhek által gyűjtött, tavaszi szedésű vegyes, nyers virágpor mézzel keverve!

Látogasson el hozzánk!

Nyitvatartás

Hétfő: zárva
kedd: 10-18
szerda: 10-17
csütörtök: 10-17
péntek: 10-14
szombat: átmenetileg zárva