Biksi Méhészet

Újra minden nap nyitva a Biksi Méhészet!

Sok szeretettel várjuk egész évben, a Biksi Méhészet százhalombattai főhadiszállásán. Méhészetünk telephelye Budapesttől alig 25 km-re található, ahova érdemes betérni, ha garantáltan kiváló minőségű termelői portékát keres! Várjuk egész évben a legkülönlegesebb méhészeti termékekkel: propolisszal, fajtamézekkel, szárított virágporral, valamint 100% méhviasz termékekkel.

Méhészetünkben saját őstermelői tevékenységből származó portékákat kínálunk, ezért mint őstermelők, csak készpénzes fizetést tudunk biztosítani. Szabadtéren vagyunk, így próbáljuk megóvni egymás egészségét, egy kedves vidéki-vásári környezetben..

Mézkollekció

100% Méhviasz gyertya

A vásárlásra mézboltomatunkban van lehetőség a hét minden napján. Ha bármilyen információra volna szüksége, kérjük keressen bennünket a 06-30-401-5083-as telefonszámon vagy Facebook oldalunkon illetve a Google rendszerében. Mivel termelők és állattartók vagyunk, előfordulhat, hogy a méhészkedés bizony beleszól a napi terveinkbe, ezért a mézboltomat néhány polca üres lesz, amiért előzetesen is elnézést és megértést kérünk.

Személyes nyitva tartásunk 2024-ben:

Személyesen a karácsonyi időszakban találkozhatnak velünk ismét, várhatóan november közepétől minden szombaton, egészen 2024 december 24-ig.

Mézboltomatunk folyamatosan üzemel:

A mézboltomat a hét minden napján 10-18 óra között üzemel, jelenleg készpénzes fizetési lehetőséggel felszerelve. Reményeink szerint 2024. szeptemberére beüzemelésre kerül a bankkártyás rész is. Az automatában 30 doboz vagy inkább mini kirakat elérhető, amiben a mézek, virágpor, propolisz előre ki van szerelve, a már megszokott módon. Üveg nem kell a vásárláshoz.  Ünnepi összeállításaink is helyet kapnak benne novembertől.

Köszönjük, hogy hazai termelői terméket választ!

Related tags

Leave a comment:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük