Húsvét 2022

Húsvéti kollekció – április 10-én találkozzunk a bálna Budapestben!

Méhészetünkben nemcsak az ízek díjnyertesek, a termékek megjelenésére is kiemelt figyelmet fordítunk. Húsvéti kollekciónk megalkotásakor semmit sem bíztunk a véletlenre.

Húsvéti dekorációink kézzel öntve készülnek, 100% méhviaszból. Klasszikus barka díszek, csipkével díszitett méhviasz tojások, tavaszi hangulatú tulipános méhviasz gyertyák várják a kézműves termékek rajongóit. Minden egyes darab 100% méhviaszból készül, ami az egyik legtermészetesebb viasz. Levegő tisztító hatásának köszönhetően értékes otthoni kiegészítő.

Virágos mézkollekciónk elegáns kiegészítője a húsvéti asztalnak, pompás mézválogatás a húsvéti kalács megkoronázására.

Húsvéti kollekciónk kivételesen nemcsak százhalombattai bázisunkon elérhető, hanem aWAMP Húsvét design vásáron is, ami 2022. Április 10-én kerü megrendezésre.

Referencia

Méhészeti termékeink az egészséget szolgálják, ami napjainkban az egyik legnagyobb kincs. Díjnyertes termelői mézeket kínálunk, gyönyörű megjelenéssel. Megbízható partnere voltunk olyan hatalmas cégnek, mint a Dunamenti Erőmű Zrt., az MVM Csoport vagy éppen Százhalombatta Város Önkormányzata. Olyan neves magazinok oldalain jelentünk meg mint a Magyar Konyha, vagy az Instyle, de forgatott nálunk a NOSALTY és a Duna Televízió stábja is.

Díszdobozos Mézkollekció

Reggeliző mézek a húsvéti asztalra (4x30ml)
Ft 2690
  • Díszdobozos válogatás 4x30ml termelői mézzel
  • Prémium csomagolás, exkluzív megjelenés.
  • 50 db-tól mennyiségi kedvezményt biztosítunk, kérje egyedi árajánlatunkat
4x30ml