Biksi Méhészet

q

Nyáron is várja a Biksi Méhészet, százhalombattai bázisán!

Látogasson el a Biksi Méhészet főhadiszállására, Százhalombattára! Egész évben várjuk telephelyünkön, ahol heti több alkalommal biztosítunk lehetőséget mézes portékáink megvásárlására.

A méhészet nyitva tartása:

HÉTFŐ: ZÁRVA

KEDD: 10 – 18 óráig

SZERDA: 10-17 óráig

CSÜTÖRTÖK: 10-17 óráig

PÉNTEK: 10-14 óráig

SZOMBAT: augusztus 31-ig átmenetileg zárva

VASÁRNAP: ZÁRVA

q

“Házi méh.”

“Biksi Méhészet mézkínálata.”

Méhészetünkben saját őstermelői tevékenyeségből származó méhészeti termékeket kínálunk. Vándorméhészekként méheinkkel vándorlunk, mézeink Somogy és Fejér megyéből származnak. Fajta mézeink: akác méz, hárs méz, facélia méz, ámorakác méz, mézharmat méz, repce krémméz, napraforgó krémméz, olajfűz méz, vegyes virág méz és gyümölcs méz.

A Díjnyertes termelői mézek mellett, virágport és méhviasz gyertyát is kínálunk. 2021. nyarától organikus, méhek által termelt méhpempő is újra elérhető lesz méhészetünkben!

Mézeink kiválóságát számos szakmai díj bizonyítja. 2021-ben akácmézünk, virágmézünk és mézharmat mézünk kapott elismerő kitüntetést az ország legrangosabb mézversenyén, ahol nemcsak az ízek, de a laboratóriumi vizsgálaton a beltartalom is górcső alá kerül. Látogasson el hozzánk Százhalombattára és kóstolja meg kiváló méhészeti termékeinket, amik saját őstermelői tevékenységünkből származnak!

Related tags

Leave a comment:

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.